Automater

AUTOMATER

Kaffeautomater til hele bønner

Hele bønner


Duften og aromaen fylder rummet, når bønner kværnes lige inden kaffebrygningen. Dine sanser forbereder dig på den gode kop kaffe, du om lidt får udleveret.

Det er oplevelsen du får med automater til hele kaffe bønner. Mere frisk bliver det ikke.

Kaffen får en helt specielt og dejlig smag, fordi alle smagsstoffer og aromaer i bønnen kommer til udtryk under brygningen.

Friskbryg kaffeautomater

Friskbryg

 

Friskbryg automater er kaffen og smagen du kender. Kaffen brygges på traditionel vis mest som stempelkande metoden og enten hvor kaffen presses igennem et kaffefilter eller hvor kaffen suges ud af de våde kaffe bønner.

Maskinerne anvender formalet kaffebønner og kan tilpasses til dine behov.

Instant kaffeautomater

Instant


Når kaffebrygningen skal gå stærkt og der er mange som skal have en kop kaffe. Med instant kaffeautomater brygges kaffen i løbet af få sekunder og det er muligt at lave kander på rekord tid.

Med den rigtig instant bønne kan automaten brygge en perfekt kop kaffe til alle.

Instant automaterne kan vælges og laves helt efter dit ønske og behov.

Bryganlæg og stor bryg

Bryganlæg


Når mange skal have kaffe på én gang, rækker en almindelig kaffemaskine og kaffeautomat ikke. Med et bryganlæg kan du brygge kaffe i store mængder.

Du kan også vælge en optimeret kaffeautomat som kan udlevere kaffe på rekord tid, derved undgå du spild og der laves kun det kaffe som drikkes.

Der kan til flere af modellerne brygges direkte i termokander og serverings stationer.

Salgsautomater og vareautomater

Salgsautomater


Slik og sodavands automater med betalingsløsning. Ønsker du at tilbyde dine kunder snack og kolde drikkevarer kan en vending automat gøre jobbet for dig.

Som betaling kan du frit vælge mellem kontant, kreditkort og mobilepay. Vi formidler aftalerne for dig og installere det så alt fungere.

Også mulighed for at koble flere automater sammen og med fuldautomatisk kaffeautomat.

Drikkevandskøler og vandkøler

Drikkevandskøler


Et iskoldt glas vand kan være den tørst slukker du lige har brug for. Med en drikkevandskøler kan du få tempereret vand, isvand og vand med brus både til kop og kande/flaske.

Ønsker du at få en intergreret løsning indbygget i for eksempel en bordplade, kan vi skræddersy en løsning til dig. Vores standard løsninger passer ind i alle miljøer.

facebook
linkedin
FN Verdensmål
Zegowater autorisation
kaffeklar logo

Leopardvej 2

7700 Thisted

Mail: info@kaffeklar.dk

Tlf: 24 21 49 70

CVR: 39 14 74 67

Copyright @ All Rights Reserved