Filtrering

FILTRERING

Filtre til automater

 

Hos Kaffeklar ApS anbefaler vi altid at der monteres et filter mellem tilslutningshanen og selve automaten. Det gør vi fordi Danmark ligger ovenpå et stort kridt og kalklag.

Kalken er i vandet og en af de største fjender i automaterne. Med et kalkfilter fjernes ikke bare kalken fra vandet men også andre urenheder.

Med andre ord du får kalkfrit vand til din automat, bedre smag og mindre omkostninger til reparationer.

Vi forhandler BWT og Brita filtrer i de mest gængse størrelser.

Brita filtre
Brita logo

Brita filtre

 

Når vi vælger et filter til din automat er det vigtig at håndteringen af filtret er let. Det skal være nemt og let at installere og let at udskifte, når filtret er opbrugt.

 

Med filtre fra Brita får du et super gennemprøvet system som virker optimalt. Med den smarte lyn kobling er det let at påsætte filtret. Det gør arbejdet let og hurtig for montøren og mindsker omkostningerne.

 

De enkelte filtre er bygget til at optimere vandet til din kaffeautomat, ovn, drikkevandskøler med mere.

God filtrering giver godt vand

 

For alle de filtrer vi anvender sidder der et filterhoved, som justeres efter vandets kvalitet. Reduktionen af karbonathårdheden opnås ved at indstille filterhovedets bypass justering.

 

For Brita filtre er det mellem 0-70% justering af bypass vand. For BWT filtre ligger justeringen i trin  mellem 0-3 afhængig af karbonathårdheden.

Filtres opbygning

 

  1. Forfilter hvor partikler fjernes og aktivt kulfilter hvor lugt- og smagsstoffer som f.eks. klor fjernes
  2. Ionbytter som laver afkarbonisering
  3. Aktivt kulfilter som fjerner lugt- og smagsstoffer samt filtrering af bypass vandet
  4. Finfilter til fjernelse af små partikler i vandet, så der er altid er 100% rent vand
brita bypass
bwt bypass
bwt filtre
bwt logo

BWT filtre

 

Det velkendte kalkfilter som klarer al filtrering indenfor levnedsmiddel området. Drikkevand er et levnedsmiddel og derfor overholder filtre fra Kaffeklar alle regler indenfor området. BWT kalkfiltre hjælper dine maskiner til at fungere bedre og giver en bedre ydelse. Filtrene reducere karbonathårdheden i drikkevand og beskytter dermed kaffeautomater, espressomaskiner, varm- og koldvandsautomater, dampkoger, kombidampere, bryganlæg og isterningmaskiner mod skadelige kalkaflejringer. Forbedre aromaen af drikke og smagen af mad ved at fjerne lugt- og smagsstoffer som f.eks. klor. Filtrerer partikler fra vandet.

facebook
linkedin
FN Verdensmål
Zegowater autorisation
kaffeklar logo

Leopardvej 2

7700 Thisted

Mail: info@kaffeklar.dk

Tlf: 24 21 49 70

CVR: 39 14 74 67

Copyright @ All Rights Reserved