Kontakt

KONTAKT

INFORMATION

Kontakt os

 

Du har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud, på den automat du ønsker. Vil du have personlig betjening, hvor vi fortæller og viser dig de muligheder som er mest attraktive for dig, kommer vi gerne til dig i din virksomhed. Du kan også booke et møde hos os i vores flotte lokaler i Thisted.


Ønsker du at bestille en af vores automater, kan du blot klikke på knapperne her på siden. "Send mail" åbner dit email program og generere automatisk emne-linjen på mailen. Skriv hvilken automat du ønsker og vil høre mere om, så kontakter vi dig indenfor kort tid.


Du har også mulighed for at få personlig betjeniing med det samme ved at klikke på "Ring op". Er vi optaget, ringer vi tilbage indenfor kort tid.


Vi er altid klar til at modtage din mail, dit opkald og evt. dit besøg. Kontakt os når du har spørgsmål til produkter, varer og ydelser. Når du har brug for hjælp til din automat eller ønsker uvildig rådgivning, hjælper vi dig gerne.

 

Du kan også anvende kontakt formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Telefon


+45 24 21 49 70

Kontakt os her

 
 
 
 
 
 

Vores lokation


Vores hjemhavn er Thisted med Limfjorden lige udenfor og Vesterhavet og Danmarks første nationalpark i baghaven.

Vi udfører dog arbejde i hele Nordjylland, fra Holstebro i syd til Skagen i Nord, fra Thyborøn i vest til Randers i øst.

Har du brug for hjælp udenfor vores område, henviser vi til en af vores partnere.

facebook
linkedin
FN Verdensmål
Zegowater autorisation
kaffeklar logo

Leopardvej 2

7700 Thisted

Mail: info@kaffeklar.dk

Tlf: 24 21 49 70

CVR: 39 14 74 67

Copyright @ All Rights Reserved