Om os

Kaffeklar Drikkesystemer

Kaffeklar Drikkesystemer ligger i Thisted, tæt på Limfjorden og med Vesterhavet og Nationalpark Thy i baghaven og startede i 2012.

Reparationer af automater startede nogle år før og som en lille hobbyvirksomhed i ejerens garage i Thisted. I 2017 blev firmaet ændret og navnet er blevet mere retvisende og tidssvarende.

 

Kaffeklar Drikkesystemer dækker det meste af Jylland, men hovedsageligt Nordjylland og Midt- og Vestjylland. Vi har dog også kunder i f.eks. Aarhus, så her kan vi også tilbyde vores ekspertise.  Bor du udenfor vores aktionsradius henviser vi gerne til en af vores samarbejdspartner i Danmark.

Vi har mange års erfaring og er uddannet i de automater vi sælger. For at opretholde den gode service og kendskab til automaterne, er vi løbende på uddanelse og kursus for at opnå den største kendskab til netop din automat. Det er vigtig for os at levere maskiner af høj kvalitet og som har en lang levetid. Derfor går vi heller ikke på kompromis når vi vælger maskiner og udstyr, det skal være automater som vi selv kan stå inde for.

Kaffeklar Drikkesystemer er autoriseret ZegoWater forhandler og  tilbyder drikkevandsløsninger til både erhverv og private. ZegoWater er produkter i høj dansk kvalitet og design med lang levetid, med tanke for bæredygtighed og økonomisk rigtigt.

Vi tilbyder

Et bredt sortiment af de bedste kaffeautomater på markedet Animo, Coffee Queen, Rheavendors, Necta, m.fl.

Et bredt sortiment af drikkevandskølere som bordmodel, gulvmodel eller til indbygning i køkken eller specialbygget i flot møbel.

Servicering af din automat og anlæg i din virksomhed / dit hjem eller på vores eget værksted.

Professionelle espressomaskiner (almindelig eller fuldautomatiske).

Salgsautomater til flaske/dåse, snack, vareautomater, vendingmaskiner.

Stort udvalg af forbrugsvarer og produkter, kaffe, te, kakao, chokolade, slik og bolsjer, specialiteter.

Miljøvenlige og bionedbrydelige engangsservice.

Snedker tilpasset møbler / cafémiljø i eksklusivt design.

Diverse tilbehør.

Hvad skal du bruge hjælp til?

Kontakt os - Vi hjælper dig med den rette løsning

Email
info@kaffeklar.dk

Telefon
+45 24 21 49 70