Service

Service med alt inklusiv

Når du køber eller lejer en automat hos Kaffeklar, tilbydes du altid at tegne en serviceforsikring. Med en serviceforsikring behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til reparationer. Med vores servicetjek lover vi at alle reservedele og udgifter til reparationer er inkluderet.

Hver enkelt serviceforsikring tilpasses individuelt til kunden.

Serviceforsikring
Tilkøb en serviceforsikring til din automat. Med en serviceforsikring er du sikret mod uforudsete udgifter til eksempelvis reparationer.

Hygiejne og desinfektion
Har du drikkevandskøler tilbyder vi et hygiejnetjek og desinficering af drikkevandskøleren. Så har du altid rent vand.

Rengørings abonnement
Hvem gør jeres kaffeautomat ren i firmaet?
Vil I have en grundig rengøring af automaten tilbyder vi et abonnement efter dine ønsker.

Hurtig hjælp
Har du nedbrud på din automat, lover vi hurtig at udbedre fejlen indenfor meget kort tid.
Vi har de fleste reservedele med i servicebilen.

Serviceforsikring

Hos Kaffeklar tænker vi på din økonomi og omkostninger på din automat. Vi anbefaler altid at du tegner en fulddækkende serviceforsikring på din kaffeautomat og salgsautomat, i servicen er alle reservedele inkluderet, kørsel og teknikerløn.

Som minimum anbefaler vi at man laver en filter-aftale, hvor vi kommer og skifter filter på din maskine. Oftest kan vi nøjes med service én gang om året, men vi laver altid en vurdering inden aftalen indgåes. Med en filter aftale er du sikret at filtret til din automat skiftes i tide, så der ikke kommer kalk og urenheder i opstrømsapparatet, vandtank og ventiler med mere.

Hygiejne og desinfektion

Har du en drikkevandskøler er det vigtig at vandet er koldt og rent, fri for skadelige bakterier og vira, har god smag og ikke lugter.

Med et hygiejnetjek og desinfektion af køleren hjælper vi dig med at få en ren og frisk drikkevandskøler. Vi skyller alt igennem med et godkendt desinficerings middel beregnet til drikkevandskølere, fjerner støv og skidt fra ventilationen og kondensator samt montere eller udskifter det aktive kulfilter.

Vi anbefaler at der monteres aktivt kulfilter på din drikkevandskøler for at sikre højere vandkvalitet. Det aktive kulfilter fjerner små partikler som bl.a. pesticider og bakterier i vandet. Fjerner også dårlig lugt og smag fra vandet og okker.

Rengørings abonnement

Hvem gør din automat ren i virksomheden eller i forretningen?

Den daglige rengøring sørger du naturligvis selv for i de fleste tilfælde, men nogle maskiner kræver en større rengøring. Vil du være sikker på at det udføres korrekt, tilbyder vi et abonnement med en grundig rensning af maskinens dele. Vi adskiller alle dele og montere det hele korrekt igen, så alt virker som det skal.

Til sidst afprøver vi maskinen og kontrollere at alt virker perfekt.  Et rengørings abonnement er også en ekstra sikkerhed for at vi hurtigere opdager fejl og slid på maskinen - også inden fejlen opstår.

Hurtig hjælp

Når du har en serviceaftale hos Kaffeklar, garanterer vi hurtig udrykning når uheldet er ude. Vi ved nemlig hvor vigtig det er at kunne få den første kop på dagen, i pausen og hen på eftermiddagen.

Derfor lover vi at være i gang med fejlretning indenfor 16 timer. I de fleste tilfælde er vi allerede i gang indenfor få timer.

Selvom du ikke har en serviceaftale, tør vi godt love at du får hjælp hurtigst muligt. Vores fornemmeste opgave er nemlig at sørge for at din kaffeautomat, vareautomat og drikkevandskøler altid virker, anset hvilken kunde du er.

Vi har naturligvis de fleste reservedele til vores automater i servicebilen. Alle reservedele er originale fra producenten.

Hvad skal du bruge hjælp til?

Kontakt os - Vi hjælper dig med den rette løsning

Email
info@kaffeklar.dk

Telefon
+45 24 21 49 70