Tilbud

Animo OptiMe 12 DEMO

kr. 28.995,00 Ekskl. moms

Animo OptiMe 12 er den nye prisvindende espressomaskine fra Animo, hvor du kan udtrykke din helt egen stil.

Vi har 2 stk. Animo OptiMe 12 til øjeblikkelig levering, som har kørt demo og fremstår fuldstændige som nye. Espressomaskiner er udstyret med den store XL brygger der kan tage op til 13,4 gram kaffe i bryggeren. Prisen er for selve maskinen konfigureret til 25 cl. kopper og klar til brug.

Montering og levering kan tilkøbes.

En perfekt kop kaffe begynder med en perfekt maskine. Og når maskinen også passer til din smag, er det ren magi. Få det hele med Animo’s nyeste professionelle espressomaskine Animo OptiMe.

En stærk espresso, en lækker kop sort kaffe eller en cappuccino med frisk mælk? Med OptiMe får du både smag og et flot udseende – friskmalet kaffe med et personligt design.

OptiMe er en maskine med uendelige muligheder. Bryg præcis, hvad du gerne vil tilbyde. Espresso med skum, latte
macchiato, cappuccino, espresso, americano, kaffe, varm chokolade eller te.

OptiMe er virkelig en flot espressomaskine i pæn sort kabinet og med LED lysramme omkring touchskærmen. LED rammen kan indstilles til den farve du ønsker eller vilkårligt. Mulighed for at brande/kører reklamer på pauseskærmen eller bare med stemningsbilleder.

 • Bryggetid, kop (120 ml): 25-30 sek.
 • Det Anbefalede daglige antal kopper er op til 125
 • Skærm: 7″ touchskærm
 • Justerbar kopbakke: 50-105 mm
 • Maks. hanehøjde: 165 mm
 • Strømforsyning: 220-240 V / 50-60 Hz / 2200 W
 • Vandtilslutning: ¾”
 • Plads i affaldsbeholder: 3 l (± 70 kopper)
 • Isoleret kedel i rustfrit stål (0,5 l) med 1800W-element og tørkogningsbeskyttelse
 • Mål B × D × H: 380 × 515 × 600 mm
 • Vægt: ± 32 kg

Modellen er OptiMe 12 XL (1 bønne og 2 instantbeholdere til mælkepulver og kakao).

 

Mulighed for leje: kr. 995,- pr. måned ved 36 måneders leje inkl. service, levering og montering.

Brochure: OptiMe

 

Beskrivelse

Animo OptiMe 12 espressomaskine er den nyeste espresso maskine fra Animo. Mindre end OptiBean men lige så smart og flot. Perfekt til mindre kontorer og steder og passer til 1-20 personer.

Uanset om det er dagens første pause eller bare lidt alenetid – jo bedre kaffe, jo bedre pauser. Animo har forbedret deres kaffemaskiner i mere end 68 år, så OptiMe giver dig den kvalitetskaffe, du fortjener.

Animo OptiMe 12 er udstyret med én bønnebeholder (en kværn). Vælg de kaffebønner, der passer til din smag! Med op til 125 kopper om dagen imponerer Animo’s OptiMe med høj ydeevne og enestående smag. Maskinen er kompakt, og den passer overalt – på dit kontor, hotel, restaurant eller selvbetjeningssted.

Tilbyd dine gæster, kollegaer og kunder en perfekt kop kaffe eller en af de mange kaffespecialiteter. OptiMe er designet i samme stil og med samme specifikationer som den prisvindende OptiBean, og den giver dig den kvalitet, du forventer af Animo. Det italienske bryggesystem laver lækker espresso på den gammeldags måde med det helt rigtige tryk.

Med Animo’s XL brygger kan du lave større kopper, bryggeren kan anvende op til 13,4 g bønner i kammeret som svarer til en kopstørrelse på ca. 230 ml.

Yderligere information

Vægt32 kg
Størrelse51,5 × 38 × 60 cm

Du kunne også være interesseret i...