Blusoda C2 A

kr. 17.495,00 Ekskl. moms

Blusoda C2 A udskænkningstårn med to taphaner til henholdsvis iskoldt vand og isvand med brus / dansk vand.  Ideelt til restauranter, caféer, hoteller, kantiner, konferencecenter hvor man ønsker at tilbyde forfriskende, filtreret og iskoldt gourmet vand med og uden brus, direkte fra egen hane. Anvend for eksempel brugte og rengjorte vin- og spiritus-flasker for at udvise endnu mere bæredygtighed.

Køleenheden kan opbevares på en diskret og funktionel måde inde i køkkenelementet/underskabet og i indretning af “pauserum” på kontoret.

Blusoda C2 A er en smart, pladsbesparende løsning, der kun efterlader forsyningsstedet synligt.

Kompakt størrelse takket være det innovative luftskjold designet til køkkenets elementer.

  • Kapacitet: 30 ltr./timen
  • Miljøvenligt og bæredygtigt kølemiddel R290
  • Drycooling (Ingen påfyldning af vand!)
  • Isvand og isvand med brus
  • Fås også med skilte på hanerne
  • Anvend enten aktivt kulfilter eller +magnesium filter fra BWT

Husk at tilkøbe Co2-kit og CO2 flaske!

Beskrivelse

Blusoda C2 A er et udskænkningstårn med to taphaner til henholdsvis iskoldt vand og mousserende isvand / dansk vand.

Blusoda C2 A køleenheden kan opbevares på en diskret og funktionel måde inde i køkkenelementet/underskabet og i indretning af “pauserum” på kontoret.

En smart, pladsbesparende løsning, der kun efterlader forsyningsstedet synligt, hvilket giver dig friheden til at vælge den vandhane, der passer bedst til dit miljø. Kompakt størrelse takket være det innovative luftskjold designet til køkkenets elementer.

Vandkølere genererer varme under drift. Blupura-skjoldet på denne model opsamler og leder varme og støj gennem en enkelt åbning og hul udskåret indvendigt i bunden af kabinettet/underskabet, der rummer køleenheden. Det muliggør optimal varmeafledning og sparer en betydelig mængde plads.

Yderligere information

Vægt28 kg
Størrelse44 × 31,8 × 46,7 cm

Du kunne også være interesseret i...