Kafferens 20 g, 15 breve

DKK 200,00 Ekskl. moms

Pakke med 15 x 20 g kafferens.

Velegnet til alle kaffeautomater, kaffemaskiner, fuldautomatiske espresso maskiner, barista maskiner, rensning af termokander og service m.m.

Kan anvendes til bl.a. Animo, Bonamat, Etna, Rheavendors, Rancillo, Jura, Melitta.

100% organisk nedbrydelig.

Beskrivelse

Rensebreve til rengøring af kaffeautomater og fuldautomatiske espressomaskiner. Fjerner effektivt kaffeolie og film i brygger og dele som har berøring med kaffe. Kafferens affedter bryghovedet på kaffeautomater og espressomaskiner. Men kan også bruges til afrensning af portafiltre, kaffekander og termokander.

100% organisk nedbrydelig.

Brugsanvisning:

Fuldautomatiske maskiner: Hæld rensebrevet i den specielle åbning til rensning på maskinen og rens maskinen efter producentens vejledning.

Espresso/barista maskiner: Hæld rensebrevets indhold i et blindfilter, åben for ventilen til udlevering og lad det køre i ca. 20 sekunder. Gentag proceduren indtil vandet er rent/klart. Ved brug af almindelig filter, skylles filtret grundigt med vand. Følg altid producentens anvisninger i manualen.

Rensebrevet kan, når det er opløst i varmt vand, anvendes til at rengøre filtre, filterholdere, kopper og kander, skeer og andet service som er misfarvet.

Yderligere information

Vægt0.370 kg
Størrelse9 × 9 × 12.5 cm