Kafferens 20 g, 15 breve

kr. 200,00 Ekskl. moms

Pakke med 15 x 20 g kafferens.

Velegnet til alle kaffeautomater, kaffemaskiner, fuldautomatiske espresso maskiner, barista maskiner, rensning af termokander og service m.m.

Kan anvendes til bl.a. Animo, Bonamat, Etna, Rheavendors, Rancillo, Jura, Melitta.

Datablad

Beskrivelse

Kafferens breve til rengøring af kaffeautomater og fuldautomatiske espressomaskiner. Fjerner effektivt kaffeolie og film i brygger og dele som har berøring med kaffe. Kafferens affedter bryghovedet på kaffeautomater og espressomaskiner. Men kan også bruges til afrensning af portafiltre, kaffekander og termokander.

Brugsanvisning:

Fuldautomatiske maskiner: Hæld rensebrevet i den specielle åbning til rensning på maskinen og rens maskinen efter producentens vejledning.

Espresso/barista maskiner: Hæld rensebrevets indhold i et blindfilter, åben for ventilen til udlevering og lad det køre i ca. 20 sekunder. Gentag proceduren indtil vandet er rent/klart. Ved brug af almindelig filter, skylles filtret grundigt med vand. Følg altid producentens anvisninger i manualen.

Rensebrevet kan, når det er opløst i varmt vand, anvendes til at rengøre filtre, filterholdere, kopper og kander, skeer og andet service som er misfarvet.

Yderligere information

Vægt0,400 kg
Størrelse9 × 9 × 12,5 cm