Kafferens pulver, 1 kg

DKK 316,00 Ekskl. moms

Speciel udviklet formular til fjernelse af kafferester i kaffemaskiner, kaffekande osv.

Kan anvendes i alle kaffemaskiner, automater og espresso maskiner.

Også velegnet til rengøring af kander, termokander, brygbeholdere og service f.eks. kopper og porcelæn.

Opløses hurtigt.

Ikke ætsende, men særdeles effektivt mod kafferester.

Varenummer (SKU): 1092211 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Rensemiddel til kaffemaskiner fra Lujo Clean med aktiv oxygen til generel rengøring og vedligeholdelse af fuldautomatiske kaffeautomater og espresso maskiner.

Mange mennesker er ikke klar over, hvordan kafferester kan påvirke smagen af din kaffe negativt.

Lujo Clean kafferens pulver til kaffemaskiner er et sikkert og yderst effektivt rengøringsmiddel til portafilter, espressomaskiner, termokander, automater osv.  Testet på en række forskellige kaffe- og espressoproducenter.

Pulveret opløses hurtigt og er ikke ætsende. Meget effektiv mod kafferester og anbefales til espressomaskiner med tilbagespuling “back flush”, så du altid har en driftsikker og ren maskine.

Brugsanvisning:

Espresso/barista maskiner:

  1. Hæld 1/2 spiseske af rengøringsmidlet i blind filtret (back flush disk) på din espresso maskine og placere filtret i holderen.
  2. Lås filterholderen i gruppen. Start tilbage spuling (back flush) af espresso maskinen (gøres 5 gange, lad det køre on/off/on i 15 sekunder).
  3. Fjern filterholderen og rengør bryggruppen og filtret med en børste beregnet til espresso maskiner. Start espresso maskinen og skyld bryggruppen grundig.
  4. Rengør blindfiltret grundigt med rent vand og sæt det tilbage i espresso maskinens bryggruppe. Gentag tilbage spuling (back flushing) proceduren 5 gange uden rengøringsmiddel i 10 sekunders intervaller on/off/on.
  5. Fjerne filterholderen igen. Start espresso maskinen og lad frisk vand køre igennem bryggruppen.
  6. Udskift blind filtret (gummi blind filter) med din sædvanlig filterholder, kør et par skud igennem og smid dem væk for at fjerne evt. rester fra opløsningen (rensemidlet).

For rengøring af termokander og service, som kopper, opløses 1 spiseske i 1 liter varmt vand.

Yderligere information

Vægt 1.100 kg
Størrelse 10 × 16 cm