PH Rengøringspakke

DKK 353,00 Ekskl. moms

PH Rengøringspakke med 3+1 produkter fra PH Import. INKL. HÅNDDESINFEKTION!

Vi har sammensat en unik rengøringspakke med fede produkter fra vores leverandør PH Import. Så kan du hurtig og let komme snavset til livs.

Du får i denne pakke følgende produkter:

  • Universal Skumrens – Renser og affedter, hurtigt og effektivt.
  • Kalk Af! – Kalkfjerner til brug overalt, på badeværelset, i køkkenet, til el-kedlen og kaffemaskinen eller til afkalkning af strygejernet.
  • Hånddesinfektion Gel 85% – Håndsprit i gelform til desinficering af hænder.

BEGRÆNSET ANTAL PAKKER, DERFOR FØRST TIL MØLLE.

 

Beskrivelse

PH Rengøringspakke med 3 produkter fra PH Import og kvalitets mikrofiberklud.

I denne specielle PH Rengøringspakke har vi sammensat de mest anvendte produkter i hjemmet og på arbejdspladsen. Du modtager også 100 ml. hånddesinfektion gel 85% i pakken.

Universal Skumrens 500 ml

Du får blandt andet vores bedst sælgende rengøringsprodukt Universal Skumrens, som du blot sprayer på de overflader som du vil rengøre. Efter kort tid tørres af med en tør microfiber klud. Universal Skumrens renser og affedter hurtigt og effektivt. Stribefri resultat og efterlader overflader skinnende rene og regnbueskær. Produktet kan anvendes på de fleste overflader som ovne, kogeplader, komfur, spejle, vinduer, på møbler, til rengøring af bilen og meget andet.

Kalk Af! 1.000 ml

Har du problemer med kalk i el-kedlen, kaffemaskinen, på og omkring vandhanen og i bruseren, så er dette produkt vidunder midlet! Vores Kalk Af! kalkfjerner er skånsom og kan bruges på alle overflader, også marmor og sorte klinker uden at skade overfladen. Kalk Af! skal blandes op inden brug og bør sprayes på overfladen med en forstøverflaske.

Hånddesinfektion Gel 85% 100 ml

Vi har været heldige at få fat i godkendt hånddesinfektion fra Danmark, som fjerner alle bakterier og vira der måtte forekomme på håndfladerne. Gnid hænderne godt ind og lad produktet fordampe. Indeholder ethanol og glycerin, pH: ca. 7,0.

Kvalitets microfiber klud 40 x 40 cm

Micofiber Klud til alle foremål. Kvalitets microfiber klud som ikke ridser. Med sin unikke vævning 800, kan du nemt vaske de brugte klude på 90ºC og tørretumble uden at de krymper. Microfiber kluden kan absorberer ca. 500 ml væske og snavs og skidt uden at ridse overfladen.

  • Tyk vævning
  • Høj sugeevne
  • Skånsom da kluden ikke ridser
  • Kan anvendes på alle overflader
  • Kan vaskes ved 90ºC og tørretumbles
  • Farve: blå

Yderligere information

Vægt3 kg