Rhea BL eC espresso

kr. 25.690,00 Ekskl. moms

Rhea BL eC espressomaskine med variflex brygger.

Business Line maskinerne er lavet specielt til små og mellemstore erhverv hvor man ønsker en god kvalitets kop kaffe. Med Rhea BL eC kan du placere maskinen næsten overalt, da den ikke fylder ret meget.

Har du ikke adgang til vand i nærheden af maskinen, kan du vælge Rhea BL eC med indbygget vandtank. Det er smart hvis du for eksempel også vil anvende din espressomaskine til events, messer og udstillinger.

Passer til 0-20 personer

Variflex bryggereen sikre den perfekte kop kaffe hver gang. Bryggeren justerer stempeltrykket alt efter hvilken drik du vælger, så kaffe og espresso både smager og ser ud som det skal.

Rhea BL eC har udover bønnebeholderen også beholdere til instant produkter (mælkepulver og kakao).

Beskrivelse

Rhea BL eC espresso maskine med touchknapper og variflex brygger, der sikre det helt korrekte tryk for hver kop. Så får du altid den helt perfekte kop kaffe, espresso eller cappuccino.

Rhea BL eC espresso er vores mindste espressomaskine og passer ind i ethvert kontormiljø og fås både med vandtank og til direkte vandtilslutning. Vælges maskinen med vandtank anbefaler vi at der anvendes AquaGusto filter, der fjerner kalk og sikre længere levetid på maskinen.

Vi konfigurerer altid maskinen inden levering, så den er klar fra start.

Modeller:

  • Rhea BL eC E3 R1  –  Til direkte vand, bønne + 2 instant beholdere (mælk og kakao)
  • Rhea BL eC E3 A1  –  Med indbygget vandtank, bønne + 2 instant beholdere (mælk og kakao)

Yderligere information

Vægt15 kg
Størrelse53,7 × 31,8 × 56 cm

Du kunne også være interesseret i...