Rhea BL eC Instant

kr. 15.295,00kr. 15.495,00 Ekskl. moms

Rhea BL eC instant kaffemaskine til instant pulver ingredienser som pulver kaffe, mælkepulver, sukker, kakao, te og suppe.

Fås både til direkte vandtilslutning og med vandtank for eksempel hvis der ikke er adgang til vand i nærheden af maskinen. Vi anbfaler at der anvendes AquaGusto filter for maskiner med vandtank.

Med Rhea BL eC instant maskinen kan du lave varme drikke på meget kort tid og samtidig undgå større vedligeholdelse af maskinen fordi der ikke er noget spildprodukt såsom grums. Du kan hurtig og let foretage skylning af maskinen uden at åbne maskinen ved at aktivere knapperne på fronten.

Maskinen har 12 oplyste touch knapper og LED sidepaneller samt lys i udlevering. Design er flot og stilrent og passer ind i ethvert miljø hvor pladsen er trang.

Passer til 0-20 personer.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Rhea BL eC instant kaffemaskine til direkte vand eller vandtank, vælg selv den model der passer dig.

Den mest solgte instant kaffemaskine gennem tiden, nu med touch knapper. Rhea BL eC har som standard 3 ingrediens beoholdere til instant kaffe, pulver mælk og kakao. Fås i udgaver med 4 og 5 beholdere, 2-3 mixere.

Rhea Business Line er den nye kompakt produkt serie som passer ind i ethvert miljø hvor pladsen kan være trang. Med 12 touchknapper er der rig mulighed for at indstille præcis den drik du ønsker. Bagbelyste knapper og LED sidepaneller samt lys i udlevering. Mulighed for hurtig skylning af mixer uden at åbne maskinen.  Rhea BL eC instant anvender et pumpesystem der gør at du aldrig oplever at maskinen drypper, som man oftest ser ved maskiner med ventiler.

Modeller:

  • I3 A2  –  Vandtank, 3 instant beholdere + 2 mixer (pulver kaffe, mælk og kakao)
  • I3 R3  –  Direkte vand, 3 instant beholdere + 3 mixer (pulver kaffe, mælk og kakao)
  • I4 R2  –  Vandtank, 4 instant beholdere + 2 mixer (pulver kaffe, mælk, sukker og kakao)
  • I4 R3  –  Vandtank, 4 instant beholdere + 3 mixer (pulver kaffe, mælk, sukker og kakao)
  • I5 R3  –  Vandtank, 5 instant beholdere + 3 mixer (pulver kaffe, mælk, sukker, te/suppe og kakao)

For model med vandtank anbefaler at der anvendes AquaGusto filter til at reducere kalk i vandet.

Husk at tilkøbe kalkfiltersystem og eventuel montering og levering af din maskine, så ved du at maskinen virker perfekt fra start og er tilkoblet korrekt.

Yderligere information

Vægt15 kg
Størrelse53,7 × 31,8 × 56 cm