Tilbud

Rhea Compact eC espresso

Original price was: kr. 20.695,00.Current price is: kr. 14.995,00. Ekskl. moms

Rhea Compact eC espressomaskine med micro brygger. Vi kalder den maskine for “frisør modellen” da den passer perfekt ind til salonen og fordi der ikke behøver at være tilslutning til vand.

Compact maskinerne er lavet specielt til små og mellemstore erhverv hvor man ønsker en god kvalitets kop kaffe. Med Rhea Compact eC kan du placere maskinen næsten overalt, da den ikke fylder ret meget.

Har du ikke adgang til vand i nærheden af maskinen, kan du vælge maskinen med indbygget vandtank. Det er smart hvis du for eksempel også vil anvende din espressomaskine til events, messer og udstillinger. Husk at tilkøbe AquaGusto kalkfilter til vandtanken.

Passer til 0-10 personer

Rhea Compact eC har udover bønnebeholderen også beholdere til instant produkter (mælkepulver og kakao).

Beskrivelse

Rhea Compact eC er vores mindste espressomaskine og passer ind i ethvert kontormiljø og fås både med vandtank og til direkte vandtilslutning. Vælges maskinen med vandtank anbefaler vi at der anvendes AquaGusto filter, der fjerner kalk og sikre længere levetid på maskinen.

Rhea Compact eC er udstyret med microbrewer og har tre beholdere til henholdsvis kaffe-bønner, mælkepulver og kakao. Med alle tre ingredienser kan der laves mange forskellige drikke; sort kaffe, kaffe med mælk, cappuccino, café latte, chokolade, latte macchiato og varmt vand til te. 8-12 drikkevalg.

Passer til 1-10 personer.

Vi konfigurerer altid maskinen inden levering, så den er klar fra start. Passer til 200 ml. kopper.

Modeller:

  • Compact eC E3 A1  –  Med indbygget vandtank, bønne + 2 instant beholdere (mælk og kakao)

Yderligere information

Vægt27 kg
Størrelse55,1 × 21,8 × 55,8 cm
Model

Direkte vand, Vandtank

Du kunne også være interesseret i...