Rhea rhTT1.i Instant

kr. 24.495,00 Ekskl. moms

Rhea RhTT1.i med 7″ touch skærm har 4 instant beholdere til kaffe, mælkepulver, kakao og/eller sukker (suppe, chai, kaffe hvad du foretrækker).
RhTT1.i er den perfekte kombination mellem design og ergonomi. Denne maskine er designet til at passe til ethvert miljø og at skabe en intuitiv kaffeoplevelse for vores forbrugere.
Touchskærmen på 7″ tillader dig til at opsætte helt tilpasselig og intuitiv grænseflader, og kan endda give dig en fantastisk kilde til infotainment.
Kopstationen, 165 mm høj, er udstyret med to sensorer, der kan registrere kopper af forskellige højder.
Derudover har hver maskine en separat varmt vands udtag, så vand til te smager som det skal og ikke med afdryp fra kaffe og kakao.

Rhea RhTT1.i er en stilren og flot kaffemaskine til café, restaurant eller kontoret der ønsker lidt ekstra og bedre kaffe. Fås i stål design eller sort front.

  • Separat varmt vands udtag
  • 4 x instant beholdere til kaffe, kakao, mælkepulver og sukker (eller anden instant ingrediens)
  • Brygtid, kop 120 ml: 5 sekunder
  • Anslået strøm: 230V / 50-60Hz / 1.700W
  • Dimensioner: B 375 x D 575 x H 610 mm

Hent brochure

Beskrivelse

Rhea rhTT1.i er vores nye innovative kaffemaskine der overgår hidtidige kaffemaskiner. Kaffepausen bliver en 360 graders oplevelse af design, innovation og kvalitet støttet af know-how erfaringer gennem mere end 60 år.

  • Rhea rhTT1.i er den perfekte kombination mellem design og ergonomi. Denne maskine er designet til at passe til ethvert miljø og at skabe en intuitiv kaffeoplevelse for forbrugeren.
  • Touchskærmen på 7″ tillader dig til at opsætte helt tilpasselig og intuitiv grænseflader, og kan endda give dig en fantastisk kilde til infotainment.
  • Kopstationen er 165 mm høj og udstyret med to sensorer, der kan registrere kopper af forskellige højder.
  • Derudover separat varmt vandsdyse til te.
  • Udstyret med 3,4 liter vandtank/boiler med pumpesystem. Pumpesystemet sikre at automaten aldrig drypper, da der ikke er installeret ventiler.

RhTT1.i er karakteriseret ved den interne modularitet og fleksibilitet. De let tilgængelige interne komponenter er organiseret med et tydeligt farvesystem som letter rengøring og vedligeholdelse og sikrer en længere levetid for produktet.
Denne maskine er designet for at forenkle forbruger og operatør interaktioner, således at opgradering og opdateringer af maskinen gøre endnu lettere.

 

Yderligere information

Vægt16 kg
Størrelse57,5 × 37,5 × 61 cm
Farve

Sort, Inox (krom)

Du kunne også være interesseret i...