SwitchPay Betaling (MobilePay+NFC)

kr. 10.595,00 Ekskl. moms

SwitchPay betaling er en effektiv og stabil betalingsløsning til alle automater. SwitchPay og dansk og med dansk support, som mindsker behandlingstider og nedetider.

Vi hjælper med at oprette betalingsaftaler hos MobilePay og hos indløserbank Elavon for kontaktløs betaling.

Der opkræves gebyr for hver transaktion:

  • MobilePay – 0,75 kr pr. transaktion
  • Elavon NFC, kreditkort  –  1,5% pr. transaktion

Der betales derudover abonnement til SwitchPay, som dækker fri opdatering og support.

Priserne er for udstyr monteret med internetforbindelse via LAN, QR-kode til MobilePay, labels til automaten, montering i automaten og opsætning.

Der kan tilkøbes ekstra udstyr:

  • Betalingsenhed til WiFi eller 4G mobilnet  –  tillæg på kr. 500,-
  • Ekstern 4G antenne ved dårlig forbindelse  –  tillæg på kr. 500,-
  • Væg/bordholder til Payter, hvor det ikke er muligt at installere i automat  –  kr. 700,-

Kontakt os for at høre mulighederne for indbygge betaling på din automat.

Varenummer (SKU): 650.0001 93 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,

Beskrivelse

SwitchPay betaling hjælper dig så din automat kan tage imod kontaktløse NFC og/eller MobilePay betalinger. Samtidig kan du følge med i omsætningen online.

Mobilepay løsning
SwitchPay enhed installeres i automaten og et klistermærk med unik QR-kode klistres på automatens front. Kunden skal nu blot scanne QR-koden og betale med MobilePay – beløbet går direkte ind på din konto.

MobilePay tager et mindre gebyr per transaktion og SwitchPay opkræver et årligt abonnement. Løsningen forudsætter desuden en POS-aftale hos MobilePay, men har I ikke allerede én, kan vi hjælpe jer med at få den oprettet.

Kontaktløs løsning
Den konktaktløse læser installeres i automatens front eller i påmonteret holder, hvis der ikke er plads på/i automaten. Når kunden har valgt det ønskede produkt, holdes betalingskort eller smart enhed (telefon/ur) op til læseren for at betale. Beløbet går direkte ind på din konto. Der tages et mindre gebyr per transaktion og SwitchPay opkræver et årligt abonnement. Denne løsning forudsætter en Elavon bank aftale og vi hjælper jer med at få denne oprettet.

Møntindkast
SwitchPay kan fungere sammen med dit eksisterende møntindkast, eller du kan vælge helt at droppe møntindkastet.

Internet forbindelse
SwitchPay betaling forudsætter strøm til automaten og adgang til internet. Internet adgangen kan enten være en kablet forbindelse LAN (anbefalet), en WiFi- forbindelse eller via en 4G mobilopkobling indbygget i SwitchPay enheden.

Du kunne også være interesseret i...